En vecka kvar

Ännu en dag med stekande sol ute på ön. Följde med Lollo, Kristian och Ida lite halvt nyvaken och badade imorse. Det var skönt och svalt. Sen blev det grillat när man kom tillbaka, för att sedan ligga och sola. Jag kan ju då säga att jag är vitast på stranden osv, och när jag solast blir jag rödast. Inte charmigt alls. Så nu har jag röda axlar, röd mage och röda lår, fint! Just nu är man ensam i huset eftersom mormor har åkt till Tyskland, Loll oär och spelar minigolf och mamma och pappa är hos några kompisar. Vad ska jag göra? Funderar på att cykla och köpa något gott på tappen snart. Har vart helt sockerberoende de senaste dagarna och vi har inte haft något gott alls här. Har till och med hällt i mig massor med russin eftersom det verkar vara det enda som mormor har i skafferiet. Nu får jag nog ta och klä på mig något, eftersom jag sitter här i bikini, och dra ut cykeln och cykla iväg.
En vecka kvar tills Way out West.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *