I’ve got nothing to say

Idag bestämde jag och Lollo oss för att ta en cykeltur. Ida hängde också på och vi åkte och köpte glass på Hönö. Sen bjöd även mormor oss på bullar. Kommer jag gå upp mycket under sommaren? Det känns som om man äter onyttigt hela tiden och inte riktigt orkar bry sig. Får väl göra som Martin och skaffa mig feta förebilder. Eller nej!, detta får aldrig hända, jag vill inte bli fet. Om jag börjar gå upp hastigt i vikt tycker jag att ni personligen ska börja träna mig, ok?
Lite sommarångest har jag lyckas få också. Mer än fyra veckor har gått och den 21:a Augusti börjar jag gymnasiet. Jag är inte nervös för det eller så, mest trött på att börja bara. Jag vill vila upp mig rejält innan så jag orkar med allt i skolan. Fast egentligen borde jag inte klaga på att halva lovet har gått. Folk som jobbar har det inte så lätt. Vissa har inte sån tur som min mamma och har sju veckors semester.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *