Jag väntar på ett tåg

Nu sitter man här äntligen på det jävla tåget. Har vart i Töreboda i ungefär två timmar och det var inte ett nöje. Det var så att jag och Sanna har vart i hennes sommarstuga sen i fredags och skulle med tåget hem idag igen. Först åkte vi från Katrineholm till Hallsberg och bytte sedan tåg för att komma till Töreboda. Sen så stod det på västtrafik att det skulle gå ett regionaltåg hem därifrån så vi hoppade ju av tåget för att vänta på det, men då visade det sig att regionaltågen var samma som det som vi satt på så vi kunde lika gärna suttit kvar. Så vi har åkt runt på en dubbel-vagn ett tag nu genom hålan Töreboda och vart allmänt sura. Men nu är vi äntligen påväg hemmåt. Nästan så att man börjar inse det fina i våran håla… fast det är ju bara att det ligger nära Göteborg.

Posted in All

0 thoughts on “Jag väntar på ett tåg

  1. Töreboda är allt annat än roligt. Fast Fredrik kommer därifrån (Fredrik & Filip), vilket är en kul parantes. och min systers pojkvän.. haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.