Vad vet du om att inte vilja vakna längre?

Nu har jag slutat nian och jag är så in i helvetes glad för det. Ser fram emot ett skönt sommarlov nu och jag hoppas verkligen att det blir ett bra sådant. Idag hade jag bestämt mig för att ta en sovmorgon och för en gång skulle sova ut, som jag inte gjort på länge. Det fick bli att jag gick upp vid halv två. Resten av dagen ska spenderas hemma för jag är helt slö osv så det behöver jag. Imorgon blir det att jag och Sanna köper ett billigt festivaltält och även tittar förbi när Kristian Anttila spelar på bengans. Sen på lördag drar jag iväg. Jag ska hänga med Sanna till hennes sommarstuga i några dagar. Och snart är det även våran två-veckors-festival-resa. Det ska bli skönt faktist, och äntligen har jag fått upp peppen för det. Men ändå känner jag mig trött och allt sånt, jag är slö och orkar inte göra saker som jag egentligen vill och har inte den orken att tycka saker är lika roliga och bra som de egentligen är. Skulle vara skönt att bara få sova bort några dagar så man kommer på bättre tankar och inte bara ha massa saker snurrandes i huvudet.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *