I hela mitt liv har jag väntat på livet, jag mest tog den roll som man mig gav

När man tittar tillbaks på alla dessa gamla inlägg upptäcker man hur livet går alldeles för fort. Man har ju knappt tid att tänka över saker och ting innan allt plötsligt är förändrat. Jag känner att jag har förändrats massor det senaste året, och även de senaste månaderna eller kanske till och med veckorna. Man förändras precis hela tiden. Dessa snabbspolande månaderna tycker jag är lite skrämmande. Tänk att jag ska fylla 16 år iår och medellivslängden är 82 år. Då har jag snart levt en femtedel av mitt liv! Och vad har jag hunnit åstadkomma med? – ingenting. Livet skrämmer mig rejält, liksom trollsländan som flög in i mitt rum tidigare idag. Men med skydd av mitt täcke, och tröja som vapen, lyckades jag komma undan dess äckliga vingar. Men som sagt flyger dagarna förbi för denna lilla stackars tjejen från väst och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Jag vill inte att mitt liv ska se ut som det gör nu i flera år till. Liksom, varför slösa bort livet så? men eftersom jag inte kommer flytta härifrån förrän jag gått ut gymnasiet (det vill säga om tre år) kommer jag nog vara fast i mitt "händelserika" liv med trollslände-fighter ett tag till.

Tema-vecka är förövrigt mycket ovärt. Vi får ändå inget betyg i att fixa krabb-hattar.

Posted in All

0 thoughts on “I hela mitt liv har jag väntat på livet, jag mest tog den roll som man mig gav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *