trött

Jag är lite trött så inlägget blir kanske lite Linnéa-behöver-sömn aktig.
Imorgon är betygen satta. Jag vet ungefär vad jag kommer få, men är inte säker på alla:
Idrott: G
Engelska: VG
Svenska: VG
Matte: VG
Kemi: VG
Biologi: VG
Teknik: VG
Fysik: VG
Syslöjd: VG/MVG
Spanska: MVG
Hemkunskap: MVG
Musik: VG
Bild: VG
SO: VG
Jag är nöjd i alla fall.

Nu är det så att jag köpt massa saker för mina pengar jag fått på senaste tiden men nu när jag väl har pengar ska jag köpa kläder. Ett måste! Hade tänkt leta efter de här sakerna: Svarta tygskor (mamma betalar), ljusa gråa byxor, skjorta, sjal, tröja med dragkedja, svart linne, vitt linne, Shorts. Får se om man kan pröjsa det.

Posted in All

2 thoughts on “trött

  1. Du borde vara nöjd med dina betyg. Jag har G i matte. Gråt. Jag kmr gråta över mina betyg. Tur att man har Timo att pigga upp en på dödsdagen. Frihetsdagen egentligen, men jag är så pessemistisk och negativ och härlig att nej. allt blir till skit. You see the sun rise, and all I see is it fall fall fall (typ) haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *