..

Inte så trevligt att vakna med nackspärr, smink, toffs, sjal, lampan tänd och rullgardiner uppdragna. Skulle tydligen bara lägga mig ner lite igår innan jag skulle göra iordning mig inför natten men det blev att jag somnade istället. Så när jag väl vaknade var det till och med skönare att gå upp än att ligga kvar.
Idag händer nog inget speciellt. Kommer väll troligen sitta med familjen och kolla på melodifestivalen eller något, även om jag slutat tycka det är roligt sen jag var 13. Men det har blivit en rutin eftersom min mamma tyckts tycka att det är årets höjdpunkt. För att gå in lite mer på just melodifestivalen tycker jag att Frankrike borde vinna. Även om detta kommer bli en mycket ovärd helg kan man ju glädja sig åt att vi endast bara har en vanlig vecka i skolan kvar, för att sedan ha tema vecka och därefter två dagar med annat och skolavslutning, så underbart skönt.
Nu ska jag nog hjälpa pappa att måla.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *