You’d always be there, well where are you now?

Den här dagen kommer tillbringas invirad i ett täcke i sängen med pluggande.
Vakna, kände mig helt ok. Låg och drog mig lite i sängen och kände hur kallsvetten drog över mig som ett täcke och magen knöt sig som en hård knut inutti mig. Gick halvböjd till toan och stannade där i en lång stund, kan inte säga hur länge. Trodde att jag skulle spy. Stapplade sedan tillbaka halvböjd till sängen och fick ligga i fosterställning och kvida. Trodde jag skulle kollapsa helt. Fick ligga kvar en lång stund i sängen men gick sedan upp och mådde bättre.
Men nu känner jag att snuvan börjar smyga sig fram. Inte nu! Jag behöver gå till skolan de här två veckorna nu så att jag är med det sista. Och har även arbeten jag måste fixa. Har i alla fall gjort klart uppgiften till Nikolaj Gogols novell kappan idag, ska bara skriva klart den på datorn. Men har en argumentationsuppgift i svenskan och ett musikarbete att göra klart den här veckan som jag inte gjort någonting på än.
Det ska nog gå.

Posted in All

0 thoughts on “You’d always be there, well where are you now?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *