Jag vill ha dig, se dig, va med dig

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat. Kände riktigt att magen skrek efter mat, men det kanske är förståerligt. I förrgår fick jag inte i mig något på kvällen. Sen kom jag upp ur sängen lite sent igår så jag skippa frukosten och sen så var det äcklig mat i bamba så jag skippa det också. Sen när jag kom hem fanns det ingenting gott att äta så jag tänkte att det var bäst att vänta på mamma så hon får laga något. Det blev en hamburgare. Men mer har det inte blivit. så nu fick jag trycka i mig ett torrt bröd med lite hård ost. Men så kan det bli när man uppnar skafferiet och kylskåpet och upptäcker att det inte finns en enda sak som riktigt lockar än (förutom mjölken).

Jag började inse på morgonen att kvällen inte skulle bli den bästa eftersom jag antagligen inte skulle gå på Almedal, men så blev det inte alls. Jag bestämde mig för att göra en god gärning och bjöd med Sanna dit. Det visade sig vara lite folk där, men det var kul ändå. De spelade de låtar jag ville höra och de gjorde mig glad. Men glädjen höll endast tills jag gick hem från bussen. Då kände jag verkligen av tröttheten och hungern i mig. Men trots det sitter jag här nu. Kanske lika trött och lika hungrig som innan men tror jag kan stå ut.

Enligt Sannas kalender ska vi tydligen på picknick idag. Det var tydligen jag som planerat det också. Får se vart vi kan lägga ner våran fillt och ta fram fikat.

Ha en fin dag!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *