Det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse

Nu är Linnéa här igen efter en lång långt tid. haha eller endast några dagar men vi säger lång för att det låter bättre. Sitter här med mina sömnlösa ögon och har nyss skrivit klart min recension. Känns skönt, även om den inte blev särskillt bra, men den får duga. Skyller på min kvarstående huvudvärk.
I fredags var jag på Hästpojken. Det var bra, fast kort. Och sen lördag och söndag var jag på UKM. Orkar inte redogöra nogrant hur allt vart i helgen utan det får ni försöka lista ut själva.

Nu blev jag för trött för att orka skriva mer och ens komma på något att skriva om så jag tror jag och mina trötta ögon avbryter här.

Posted in All

0 thoughts on “Det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *