And what you think you can not say, and what you feel you can not show

Gick upp med världens huvudvärk och käkade frukost och tänkte att det kanske skulle hjälpa. men det gjorde det inte. Så därför stannade jag hemma idag. Fick det glada beskedet att BD skulle spela på Way Out West och sen somnade jag och sov till 11. Och då fick jag värsta kicken och började städa. Jag röjde ut gamla kläder som jag packa ner i tre stora påsar, la in alla rena kläder i garderoben som legat framme ett tag, tvättade rent uppe på min bokhylla eftersom allt mitt smink och hårsaker ligger där och fixade ordning i rummet så nu ser det rätt välstädat ut. Har också fixat med att föra över bilder på skivor och lagat mat. Jag känner mig faktist rätt duktig idag. Nu är det bara läxorna jag behöver ta itu med men nu när jag är klar med all städning känner jag mig lite mer inne på banan.
Idag blir det att jag ska träna lite på svenska provet vi ska ha imorgon. men det blir nog inte så jobbigt eftersom man bara ska träna på de anteckningar som man skulle skriva under en lektion. Sen måste man ju då läsa lite också, så jag blir klar med det. Och så har vi ju då nationella i matte imorgon och det har jag ingen pepp alls för men sen är det ju gjort iaf, så det kommer nog kännas skönt.
Ha det fint!

Posted in All

0 thoughts on “And what you think you can not say, and what you feel you can not show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *