I Was Definitely Made For These Times

Åh nu är det massa saker på gång.
Massa festivaler och konserter nu innan och under sommaren att jag inte vet vad jag kommer ha råd med och ska på. Borde typ göra en kalender åt mig själv eller nått för att hålla reda på alla datum, tider och priser och allt var det är.
Och sen är det massa skola också. Måste läsa klart min bok och fixa recenssionen, träna på prov och fixa foton till bilden. Har fortfarande inte riktigt valt ämne, men sa musik till läraren. tänkte skriva ut några konsertfoton eller nått och sätta upp kanske, får se. andra bra förslag på teman? man ska liksom välja ett tema och sen uttrycka det på 2 eller kanske 3 olika sätt. Jag har valt att fota och använda flaskfärg och sen får jag se om jag hinner mer men då blir det nog att jag antingen antingen använder kol eller vattenfärg. jaja, förslag på teman och vad jag i sånna fall kan måla om jag väljer temat musik? Hon sa att jag typ kunde måla till någon speciell låt i sånna fall också. Nog tjatat om det.
På national dagen ska jag och Sanna på picknick-festival i Härlanda. Haha, ska packa på oss massa go mat och allt sånt, ska bli kul. Fast får hoppas att de bokar in fina band också. Längtar dit iaf, för då slutar skolan snart också, grymt härligt.
Ha det fint!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *