Du vet hur jag är när det är fredag kväll

Åh, ingen skola på tre dagar nu, härliga tider säger jag bara!
Idag blir det Kungsbacka och vi får ride dit av pappa, är nog bäst så. Sen imorgon blir det Håkan. Trevligt.
Och jag är nöjd, för jag fixade klart mitt abete igår, blev 6 och en halv sida och läraren tyckte det såg fin fint ut 🙂 Fast mitt engelska nationella gick piss tycker jag. fast fick iaf VG men ändå. Man fickskit lite tid på sig så jag fick klottra ner några obegripliga svar på en hel sida de sista minuterna. Känns inte så bra men det gick ju inte helt dåligt heller.
Och jag kom in på gymnasiet jag sökte till eller bara preliminärt fast jag antar att det kommer bli så. Det blev alltså media på ale. Endast 13 som kommit in, haha. liten klass.

Ha det fint!

Posted in All

0 thoughts on “Du vet hur jag är när det är fredag kväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *