She falls and dreams alone

Jag har ingen ork den här veckan.
Vet inte vad som är med mig men skolan får mig på så dåligt humör. Jag sitter bara och längtar till helgen hela tiden. Och sen när den är över är det samma visa om och om igen.
Jag måste bara säga att det inte går att beskriva min längtan till sommarlovet. Då slipper jag grundskolan föralltid och gymnasiet väntar. och jag är helt säker på att media kommer vara mycket bättre än 9:an. Bara jag hamnar i en bra klass då men det tror jag nog. Sanna ska ju också gå där så det blir bra. Om hon nu inte får för sig att typ byta eller nått, men det får jag inte hoppas.

Jag borde hitta sommarjobb men jag är så sjukt lat nu för tiden så jag orkar inte riktigt bry mig. Vad ska jag söka till liksom? Funderar också på om det är värt det. Man får liksom 2700 av komunen tror jag, på tre veckor. Liksom det är tre veckors ledighet som slösas bort. Men 2700 skulle behövas det med men jag tycker faktist det är för lite pengar. Liksom vad annars kan man söka till om man inte tar komunens jobb?

Ha det fint!

Posted in All

0 thoughts on “She falls and dreams alone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *