Please Don’t Talk To Me I Fall In Love So Easily

Idag gick man upp vid halv 6 för att ge Lollo sina presenter innan mamma stack till jobbet. Konstigt nog vaknade jag lite innan det och var klarvaken med musik i öronen som jag tydligen hade haft på hela natten. kunde knappt somna om sen men det blev att jag sov till halv 1 tillslut.
Sen vet jag inte vart dagen har tagit vägen. Har hunnit spela Guitar Hero en stund men sen inget mer. Värdelösa lov. fast det är nog bara min dåliga inställning och den här staden som gör det så värdelöst. fast kanske framförallt jag.

Imorgon ska iaf Lollo ha nån liten fest här eller nått så då får man inte vara hemma så därför ska jag våldgästa Sannas stuga och vara där hela kvällen. och så tror jag att jag får Photoshop av Ninni imorgon, typ WOHO! jag är ganska less på mitt oldie program så det ska bli skönt. tack för det!

Det enda jag kan säga att jag gjort på lovet är att träffa Håkan. det var kul. Fast man fick vänta en bra stund men tillslut var det våran tur att få signering osv. Han var mycket trevlig och jag längtar efter spelningen på Scandinavium. Det ska bli härligt.

Och jag vill bara få ut hur sjukt trött jag kan bli på den här staden. Eller byn kanske man kan kalla den. Jag behöer typ en resa någonstans bort härifrån ett tag. Bli inte förvånad om jag väldgästar ditt hus snart också.

Posted in All

0 thoughts on “Please Don’t Talk To Me I Fall In Love So Easily

  1. Photoshop är guld värt.. Fast jag föredrar 7.0 framför cs, men det kanske är för att jag är så lat. Kul att du kallar Ale för “stad” föressten 😉

  2. haha, ale är ingen stad. inte ens en by elelr ort. kommun skojsak! föresten så var lördag bra! lördageeenn heter det nog, men det orkar jag inte sudda ut. jag är poå heltsjukt humör. läs inte min blogg för då blir du typ yr i huvet eller ngt haha. älskar dig din sak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *