I said I love the way that you smile, don’t smile whenever I watch you

Då är hela stade full med snö igen. orkar inte.
Kom hem som ett snömonster igår efter att jag vart i stan. Det gjorde mig inte på så bra humör. Först så skulle Sanna med men följde inte med och då missade jag första bussen. Och sen när jag skulle med nästa buss var jag några meter från hållplatsen 3 minuter innan den skulle komma och så ser jag den bara köra förbi där den ska svänga in och det måste den egentligen göra så jag blev skitsur och fick sitta i kylan i en halvtimme på nästa buss. Jag gillade inte läget. Men fick köpt det jag skulle men sen när jag då åkte hem så började det vräka ner snö och jag var pisseblöt och snöig när jag kom hem och det var inte kul alls.

Och idag ska jag in igen för att gå på Håkan signering. Jag hoppas att det hinner sluta snöa lite iaf för jag vill inte komma dit helt blöt och iskall. Men det blir säkert mysigt vilket som.

Har förövrigt laddat ner massa ny musik nu som ska lyssnas på. Det är ju onödigt att ha så mycket plats på iPoden om man inte använder det liksom så nu ska den fyllas på.
Ha det fint!

Posted in All

0 thoughts on “I said I love the way that you smile, don’t smile whenever I watch you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *