It’s so cold now, I swear it will be warm. Here he come now.

Bloggandet bara öser på. Men man har väl inget annat för sig i den här lilla kalla staden. Har inte gått utanför dörren idag (IGEN) men jag har ingen lust till det när det är så kallt ute. Då vill jag bara sitta inne och mysa typ.
Sanna kom hit förut. Jag bjöd på fika, vi satt och pratade och typ gjorde ingenting i min säng en lång lång stund och sen bestämde vi oss för att titta på film. Det var mysigt.

Imorgon blir det staden för min del. Skulle egentligen åkt idag men när man vaknar så sent som jag brukar göra är det ingen ide att dra sig in tycker jag. Så det får bli imorgon. Sen på tisdag och onsdag blir det Håkan signeringar och sen på fredag fyller Lollo år. Då ska hon antagligen ha fest så jag får väl stanna ute hela natten och sova på en bänk. Eller så kan ni ju också be mig komma hem till er så jag slipper frysa, det är bara ett förslag.

Posted in All

0 thoughts on “It’s so cold now, I swear it will be warm. Here he come now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *