Hela världen är så underbar

Påsklovet är här! Men glädjen är inte lika stor längre eftersom det ligger ett vitt täcke över den lilla staden. Är inte peppad alls inför någon snö nu. Jag vill ju ha vår! Men jag tror inte att snön kommer ligga kvar så länge till faktist. Man kan ju iaf hoppas på det bästa.

Nästa vecka fyller Lollo 18 år. Jag vill med vara 18! Man kommer ju knappt in på någonting när man är 15. Hade velat se Kusowsky spela idag, men självklart är det 18 år som vanligt. Klubbar och mindre ställen borde ha några spelningar ibland utan åldersgräns tycker jag.

Och som ni kanske märker kände jag för att göra om min blogg lite. är inte den bästa på det så den fick såhär.
Ha det fint!

Posted in All

0 thoughts on “Hela världen är så underbar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *