Here comes the sun, do do do do

Alla hjärtans dag idag då. Om inte kent konserten hade räddat mig idag skulle jag inte haft en aning om vad jag skulle ta mig till. Medans alla andra sitter där hemma med de dom älskar skulle jag väl fått sitta hemma med min nybakade kladdkaka (visserligen älskar jag kladdkaka men haha).
Kent idag då, tar tåget halv 3 från Älvängen och på lite mindre än en halvtimme är jag och Lollo i Trollhättan. Käns så härligt att få se dom nu eftersom jag inte fick chansen att göra det i höstas.
Eftresom min cd-spelare är halvt ur funktion har min nya nattsysselsättning blivit att lyssna på vinyl-skivor. Och jag älskar det. Haha roligt egentligen men musik är som bäst på nätterna.

Och nu lyser solen utanför. Kände att jag blev lite bländad när jag gick ut min dagliga promenad för att hämta posten. Fast det var dock rätt kallt om fötterna eftersom jag var barfota. Kanske får ta och börja ta på mig skor nästa gång så man inte blir sjuk igen.

Ha det fint! Och hoppas ni får en bra alla hjärtans dag. Även om ni inte firar den med Kent.


Here comes the sun, do do do do
Here comes the sun, and I say
It’s all right

Little darling
It’s been a long cold lonely winter
Little darling
It feels like years since it’s been here

Sun, sun, sun, here it comes.

Posted in All

0 thoughts on “Here comes the sun, do do do do

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *