I can’t get it right, get it right since I met you

Då är man hemma i Sverige igen. London resan vart mycket trevlig och rolig. Fick köpt en del saker med, mest kläder. Och den kommande veckan är det ett skönt lov som väntar, det tycker jag alla skolslitande elever är värda.
Sen så har min kusin fött sitt barn. Jana ska hon heta och jag ska bli fadder 🙂 Så det blir en resa till Schweiz i April eftersom de bor där. Sen så är det tänk att klassen ska till Prag i början av Juni så det blir lite resande framöver.

Jag känner mig helt slut, orkar inte ta tag i saker och ting. Går runt i sunkiga kläder hela tiden också, hela jag är sunkig just nu. Så eftersom denna sunk-perioden jag är inne i nu blir det nog film hela helgen och stor del av lovet. Fast så blir det ju Kent på torsdag, det är jag riktigt peppad inför eftersom jag inte fick nån chans att se dom i höstas. Det är på alla hjärtans dag med men eftersom jag inte har nån att fira den med så passar det bra med Kent då.

Posted in All

0 thoughts on “I can’t get it right, get it right since I met you

Leave a Reply

Your email address will not be published.