Det river o det sliter i min själ var dag, du lyckas o du ler, men det gör inte jag

Söndag igen. Sitter som vanligt och inte gör ett skit. Men det är väl så det ska vara.
Veckan har vart ok. Fredagen var bäst. Då stack vi till Partille och såg på bl.a. Kusowsky. Bra spelning tycker jag. Ska ta och åka till Lidköping och se dom med, det känner jag att jag behöver. Ska försöka planera in så mycket saker nu i vår så att man kan bli på bra humör igen. Musik och annat bra kan faktist läka ett brustet hjärta. Haha, det där lät fult.
Nu blir det iaf London på torsdag och det känns skönt att komma bort ett tag ifrån detta avlånga land. Sen när man väl kommer tillbaka är det endast tre dagar skola och sen blir det lov och kent. Men under den skoltiden där emellan blir det nationella prov i Svenska – Novellskrivning. Jag har absolut ingen aning vad jag ska skriva om, men det ordnar sig nog.
Ha det fint.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *