P3 Guld

18/1-08

Dagen började då med skola, och sedan så åkte jag till Ale-Gymnasium och mötte upp Lollo där. Sedan tog vi bussen till Göteborg och käkade på Burger King och så. Sen så tog vi spårvagnen till Bergakungen och beställde biljetter till Paranoid Park och gick sedan och såg den då ^^ Bara vi och fyra till på bion, ehe.
Sen så var det ju då P3 Guldgalan idag så vi tog spårvagnen dit för att titta om vi kunde typ se nån kändis eller nått, och vi typ smög omkring och letade runt huset, ehe. Sen gick vi upp lite i parkeringshuset så att man kunde se in i huset lite bättre och då fick vi se Niels från Timos band men vi våga inte gå fram då för han var typ med två andra osv. Sen så såg vi Shout Out Louds gå förbi där nere så vi typ sprang ner fast vi han inte fota dom. Men sen så typ fortsatte det regna och vi gick runt lite. Sen så tänkte vi dra hem men vi tänkte att vi skulle gå upp för gången där alla kom typ så vi gick dit och där kommer typ Neverstore osv. Sen så ser vi att alla kändisarna kommer ut från hotellet bredvid så kommer Björn, Samuel och Mats från Mando Diao ut och jag frågar om jag får fota dom och de ställde upp, förutom Björn då för han var för snabb så jag han inte fråga.
Sen så ser vi Timo komma ut med så fick vi fotat han också 😀 sen så såg vi lite andra artister komma ut som tex Salem Al Fakir osv men de han vi inte fota för alla var typ skit snabba ut. Men medans vi står vid dörren dör alla artister går ut kommer det fram två vuxna, en tjej och en kille som hade stått vi dörren också. Och så frågade de “Ska ni på P3 Guld galan eller?” lät lite sura tyckte jag. Och så svarade vi då “Nej”. Trodde att de tänkte säga åt oss att vi måste gå iväg och inte fota där osv. Men så frågar de “Vill ni det då?”. Och då blev jag typ helt chockad. Så gav de fram var sitt kuvert till oss och vi bara typ “aaahh”. Fast de var typ Efterfest-biljetter i också så de var de tvugna att ta ut kuvertet men vi fick biljetterna. Så vi typ sprang lyckliga bort till ingången igen och går in på röda mattan, helt sunkiga, ehe. Alla hade typ finkläder på sig. Skämdes en aning. Men vi går in i entrén, lämnar in jackorna och går mot platserna då. Så där fick vi knö oss in där vid två lediga platser och typ Petter satt tre rader framför oss och några rader längre fram satt The Ark osv.
Och jag var helt chockad under hela galan, liksom så sjukt många bra band som spela. Vi såg bla: Shout Out Louds, Säkert!, Timo och Hästpojken som spelade. Fast man fick inte fota när det började så jag har inga kort från galan, förutom när Timo spelade en extra låt, Sweet Marie, efter sändningen ^^
Hel sjukt bra dag.

Posted in All

0 thoughts on “P3 Guld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *