And I’m singing uh-oh on a Friday night and I hope everything’s gonna be alright

Jag är skit dålig på att blogga, blir inte så ofta liksom.
Jag har inte tagit ett steg utanför dörren sen nyår (undantagsvis för att hämta postem), kommer antagligen inte göra det förrän skolan har börjat, jag orkar verkligen inte. Och jag vill ha sällskap här hemma idag. Kom hem till mig! Jag ska nog käka chips, dip och dricka cola ikväll <3 och se på London Live. Klaxons ska vara med.
Och jag borde börja tänka på vilka tider jag sover. Skolan börjar ju snart igen och ibland somnar jag inte förrän halv 6. Jag brukar ju gå upp vid 6 tiden när jag ska till skolan >< Det kommer aldrig gå.
Men då kan man iaf nöja sig med att London börjar närma sig, jag är verkligen skit pepp på att åka. Sen så är det ju två konserter i februari och en i mars.
Sen så längtar jag tills våren. vet inte varför men det är så härligt när det börjar bli varmt och allt sånt. Därför tänkte jag börja käka upp julen.

 

Been thinking about you, and there’s no rest
Shit, I still love you, still see you in bed
But I’m playing with myself, and what do you care
When the other girls are far, far better.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *