So give your love to me, I’m gonna keep it carefully

Hej hopp!
Idag var jag hos farbror doktorn då. Jag var nervös hela dan. Men ska iaf röntga ryggen nångång. Sen ska dom även skära bort en sak på armen. Det är läskigt tycker jag. Men idag har jag lyssnat massa på Patrick Wolf <3 åh vad han är bra. Jag ska skaffa mig en pojkvän som ser ut som han, nån som vet nån?
Och på onsdag är det skolavslutning, så jävla skönt tycker jag det ska bli. Men jag har ändå ångest eftersom jag bara kommer slösa bort hela mitt lov 🙁 Fast det kommer nog inte vara som höstlovet iaf och det tackar jag för. Men då var det ju lite andra skäl till att det var som det var.
Och vad ska jag göra på nyår?! Snälla ge mig förslag, jag har panik. Jag tänker absolut INTE vara hemma. Det är inget alternativ.
Puss på er nu. Jag har tappat minnet och kommer inte ihåg vad jag ska skriva :*

Posted in All

0 thoughts on “So give your love to me, I’m gonna keep it carefully

  1. Shoop Shoop!
    Jag vet ngn som ser ut som han, men han vet du med looool!
    Usch pusch, ska dom cutta dig i armen? Emodoktorer?! xO
    Well, I wish you all my best luck or something :*

Leave a Reply

Your email address will not be published.