Better Girls And Stolen Sweethearts.

Ja, då blev det såhär igen att jag inte skriver blogg, men det beror på att jag inte helt enkelt känt för att säga nått (och kanske lite av lathet med). Den här veckan har inte känts bra alls. Jag har bara gått runt och stört mig på mig själv för allt jag gör och tänker och hur jag ser ut. Har ont i fingrarna nu för har suttit och spelat gitarr. Bigger Boys And Stolen Sweethearts med Arctic Monkeys skrev jag ut akorder till nyss och har suttit och klurat lite på den. Och bara för att meddela er kan jag inte spela gitarr, det låter skit, men det bryr jag mig inte så mycket om.
Och jag saknar en så fruktansvärt mycket och kan inte rå för det. Och jag vill ha nån hos mig, nån som alltid är där för mig, men jag har det säkert jättebra ändå. Det vet jag inte själv.
Imån är det iaf Kristian Anttila och Kusowsky i gbg, det känns härligt och så är det filmfestival i skolan så det är bara film imån, känns skönt.

Now you dont know what he’s up to; you can only assume.
If he’s not out front o’ the shops then they’ve gone to his room.
I know you thought he were different, you thought he were nice.
But he’s not nice- he’s pretty fuckin’ far from nice.
He’s looking at you funny, rarely looking at you twice.

Better girls and stolen sweethearts
Oh I’m better off without him anyway.
I said i wasnt sad to see him go;
But I’m only pretending you know
Yeah, I’m only pretending you know
I’m only pretending you know.

image33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *