The youthful feelings taken to the end

Ännu en vecka avklarad då. Yippie yey! Kent biljetterna släpps imån då. Fan om inte Lollo får tag på några >< Men man får ju hålla tummarna och hoppas på det bästa. Har vart duktig och läst på hemkunskapsprovet, har ingen aning om hur det kommer gå eller om jag ens kommer ha det men aa.
idag har inget specielt hänt. Bara haft lite summer feeling och så. Suttit och lyssnat sönder The youthful feelings taken to the end med My Darling YOU!, på youtube då eftersom jag inte har den skivan >< jag måste fixa. Det dumma är att jag egentligen skulle fått den gratis när jag var på releasfesten när den släpptes men de hade ju inte kommit då -_-‘ Och julstämningen är inte på topp känner jag. Julstjärnan får mig bara att vilja spola tillbaks tiden till sommaren. Men nu ska man inte vara nedstämd här inte.
Äsch nu orkar jag inte skriva mer, hade tänkt skriva massa andra saker (vilket jag inte kommer ihåg nu) men det får vara slut här. Shoop Shoop.

My Darling YOU! – The youthful feelings taken to the end <3

Posted in All

0 thoughts on “The youthful feelings taken to the end

  1. Men lilla Rutan, tom jag har ju julkännslor, tycker lite synd om dig (eller mkt, jag har inte riktigt kännt efter..) och ser fram emot onsdag =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *