Love Like Winter

Jag är trött på det mesta just nu, bara så att ni vet. Jag pallar inte sånna här helger, jag pallar dom verkligen inte. Jag kan lika gärna spola över varje för saker och ting blir inte bättre på dom. Blir bara för mycket tänkade och saknad. Det kändes som jag hade så mycket att skriva men tankarna försvann plötsligt.
Men imorgon blir det prao iaf. Måste gå upp tidigt de här två veckorna och sömn är något jag egentligen skulle behöva just nu, men allt kan man ju inte få.
Åh, det känns som jag sitter och väntar på ingenting. Det suger rejält. Och det känns som jag har massa att se fram emot, men det har jag inte alls. För liksom ingenting känns kul just nu. Och så låter det som om man är skit deppig och allt sånt, förlåt. Jag mår säkert jätte bra egentligen, jag vet inte själv.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *