Perhaps “Fuck off” might be too kind

Nu slaravar jag med att blogga igen. Det blir nog ännu en helg utan något inehåll (Y) fifan va bra ><
Men nu har jag en skön säng <3 Har fått mormors så idag åkte jag, Lollo och pappa till IKEA och köpte en skön tjock madrass och fräcka påslakan, överkast och sånt där svart övardrag över madrassen för den var grön och ful så nu är den skit mysig ^_^ och så får man platts att ligga två i den med. Det är bra.
Och så gick vi till elgiganten för jag skulle ha UV filter men smarta jag tänkte fel så det blev ett förstort så det måste jag byta. Smart drag Mr.Christer -_-‘ Idag har jag kännt mycket för att lyssna på Fall Out Boy och deras musik har snurrat i min stereo men nu på kvällen kommer Hellogoodbye-känslorna fram så det får nog bli dom som peppar upp min kväll.
Och jag är typ pank >< Fast barnbidraget kommer ju snrat och det är ju bra men nu behöver man ju lägga massa pengar på julklappar och sånt med. Jag vill ju shoppa! Jag känner för att dra till Stockholm med frivilliga! Typ shoppa loss där och gå på konsert. Fast snart blir det iaf att jag ska se Timo mannen på pustervik :] Lollo hänger nog inte med oss utan hon ska enligt henne stå själv längsfram och hoppa x’D Jag ska iaf gå med Sanna och så ska Ninni och Emelie hänga på. och sen har jag även beställt tre biljetter till Bullet For My Valentine 😀 fast det är i februari men tiden går fort. För snart är det liksom jullov :O fast först ska jag ha två veckor prao. Ska praoa på Café Cappuccino som ligger i gbg. Mamma och pappa kommer få väcka mig varje dag annars kommer jag försova mig. Jag har problem med att komma upp ur sängen liksom. Jag hatar morgorna -_-‘ Det är inte särskilt bra att prata med mig då så att ni vet (undantag finns).
Sen så fyller old daddy 50 år i februari och då ska vi antagligen åka till London. Fifan vad jag längtar. Fast det ska typ vara nationella prov runt den tiden -_-‘ men får hoppas att det är några dagar efter för jag vill ju inte sitta själv å extra dagarna. Men det kommer bli så jävla roligt om vi åker till London. Har aldrig riktigt vart där förutom att mellanlandat och typ åkt buss då. Så jag längtar skit mycket dit. Och om det är nån konsert då kommer jag bli överlycklig. <3

Do me a favour and break my nose
Do me a favour and tell me to go away
Do me a favour and stop asking questions
Perhaps “Fuck off” might be too kind.

Posted in All

0 thoughts on “Perhaps “Fuck off” might be too kind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *