I’ll lay me down tonight, much further down

Åh, jag är så tom i huvudet. Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Mitt liv är inte så intresant som ni märker. Men här sitter jag då, mätt som fan och lyssnar på AFI. Har bara vart i skolan idag då. Var rätt skön skoldag eftersom måndagar inte är jobbiga alls. Och den här dagen kommer antagligen spenderas här eftersom inget annat är planerat. Men jag har så mycket jag vill göra, så mycket jag vill säga och så många tankar. Jag vet inte vad jag ska göra av mig med allt. Men varför kan det aldrig bli som man vill? Just nu är allt rätt ok, men det är ändå saker som oroar en eller vad man ska säga och det finns liksom inget att göra åt det.
Jag har så jävla massa tankar och önsknigar nu om vad jag skulle vila göra just nu. Fyfan vad allt hade vart bra då. Men kommer man nånsin få känna den extrema lyckan? Känns i alla fall inte som det nu. Do you care att all?
Give ’em hell kid passar så jävla bra in men ni får tänka er texten själv.

I’ll lay me down tonight
Much further down
Watch stars go out tonight
On sinking ground.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *