I wish I was special, you’re so fucking special

Nu var det ett tag sen jag skrev men det blir så när man inte har något att göra och slösar tiden på att bara tänka. När man tänker för mycket då har man inte tid för annat liksom.
Nu känner jag för en dusch för jag är äcklig nu. Har inte gjort nånting idag. fast Sanna sov över här och vi orkade inte göra nått så det har bara vart slappigt idag, and I don’t like it at all.
Nu för tiden är jag mest trött och ledsen över allt men jag tror att jag kanske är på väg mot bättre dagar… hoppas jag iaf. I dessa dagar blir det att jag sitter och lyssnar på Dope och sorgsna lugna låtar typ, fast ibland blir man för deppig av at lyssna på de lugna låtarna så då blir det lite annat i mellanåt. Och nu svammlar jag bara om massa skit. Ha ett bra lov nu allihop. <3

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You’re so fucking special.

Posted in All

0 thoughts on “I wish I was special, you’re so fucking special

  1. Pöss pårej sötnöt! :*
    Hoppas allt fixar sig och tveka inte om du behöver prata eller nått.. =)
    Vill hjälpa, men.. Fan.. ¨
    Jaa,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *