If you smile I swear boy I’ll dance these tiles

Trött som fan. Har inte käkat frukost än även om jag dör av hunger. Det här beror på att jag har blivit ett riktigt lazy ass! idag vet jag inte vad som händer (som vanligt) funderade på att åka till gbg men nu har ju klockan blivit så mycket så affärerna lär väl stänga när man kommer dit. och den här jävla dagen känns som en söndag -_-‘ Jag HATAR söndagar. De borde utrotas och bytas mot en extra lördag (inte smart tänkt men om man inte tänker efter så mycket så blir det sånna här tankar)
Och är det nån som vill köpa skit goda kakor av mig? har 5 olika sorter och man blir beronde av dom. Kostar 50 kr/burk och pengarna går till våran Prag-resa som vi ska göra. Har bara sålt fyra burkan än så länge men de kommer nog gå åt hoppas jag. Annars får jag la själv ta fram plånboken och göda extra fett.

Posted in All

0 thoughts on “If you smile I swear boy I’ll dance these tiles

  1. Haha, jag ser ut som skit nu pga alla jkakopr, det är bara två kvar xD haha, resten har jag ätit, plus en till mamma o en till Milla xD lol vad fet jag är >

Leave a Reply

Your email address will not be published.