Yippy yo kay ay It’s been a right good day!

Då var ännu en vecka av skola avklarad. Fast fullt med prov och onödiga arbeten och skit måste göras. Men den här dagen har faktist vart riktigt skön. Försov mig lite så därför fick det blir fula toffsar, åka till skolan och gå på klassrådet, Spanska, 30 minuter eneglska för att sen gå till kören som vi höll på med till bamba sen äta och eftersom vi kom igång så bra med kören fortsatte vi med det efter lunch också så det betyder att vi missa matten och sen typ halva hemkunskapen som vi gick på lite i slutet och nu hamnade jag här.
Sitter och lyssnar på lite Jamie T, hans låtar är så jävla bra.
Och jag måste bara få gjort nått roligt den här helgen, jag känner verkligen att det behövs.

Ya haters, shake down fakers
Ah, you’ll never get nowhere
Cause I’m the pacemaker.

Posted in All

0 thoughts on “Yippy yo kay ay It’s been a right good day!

  1. Jag får damp! Här sitter jag fet som ett as och sjuk som en persika och blä på allt! Fast kören igår (igår?!?!?????) va iaf skojj 😀 O imon e det söndag >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *