When you smile, I melt inside

Då har mas suttit här och tittat på 3 och ett halvt avsnitt av Skins. Så nu tror jag att jag är ikapp de avsnitten som går på tv. Fan va bra det är. Och jag fortsätter med mitt Jamie T knarkande nu, och antagligen kommer jag la sitta här all night long ifall man inte får ett oväntat besök. Palla fredagar hemma. fast nästa vecka är det lov iaf, då jävlar måste det hända nått kul. Jag är så trött på skolan just nu så jag pallar inte att bara sitta hemma och inte göra ett skit.
Och jag skriver aldrig nått roligt i mina bloggar har jag kommit på. Man kommer på skit mycket att skriva om och sen när man väl sitter och ska få ihop nått blir det bara crap så tack för mig.
Och det kanske kommer ännu fler inlägg idag, eftersom det verkar bli en sån dag.
och bara för att ge er onödig fakta så slutade jag att knarka Jamie T just nu eftersom jag blev för deprimerad av hans texter så jag lyssnar lite på Blink 182 istället. Men det får bli en söt bild på Jamie ändå :]]

Do you like my stupid hair?
Would you guess that I didnt know what to wear?
I’m just scared of what you’ll think.
You make me nervous so I really can’t eat

When you smile, I melt inside
I’m not worthy for one minute of your time
I dread the thought of our very first kiss
A target that I’m probably gonna miss

Lets go… don’t wait… this nights almost over
Honest… lets make… this night last forever
Forever and ever… lets make this last forever
Forever and ever… lets make this last forever.

Posted in All

0 thoughts on “When you smile, I melt inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *