Underage Club och fejan

Är lite halvt trött på skolan, halvt trött på läxor, halvt trött på det halvdåliga vädret, halvt trött på pengar och lite halvt trött på att alla klagar. Därför klagade jag lite nu också.
Lite kul idé med att starta en Underage Club i Fängelset. Kommer nog gå dit när Ram di dam och Djuret ska spela där nästa helg. Känns som om det var längesen det var småspelningar och sånt i Göteborgstrakterna. I alla fall som jag velat gå på. Får väl hoppas på mer sånt till våren.
Nu känner jag att alla dessa mail om alla uppdateringar på facebook börjar gå mig på nerverna. NEJ, jag vill inte veta varje gång Kajsa har tagit ett steg i sitt hus, NEJ jag vill inte veta att Freddan har skickat en inbjudan till mig till gruppen "vi som hatar facebookgrupper" och nej jag vill inte veta att Pontus har puffat mig. Nu ska jag ta mig samman och ta bort denna inställningen. Kommer att bli härligt!
Idag får ni gärna äta min semla också, sånt där är inget för Linnéa.

Posted in All

1 thought on “Underage Club och fejan

  1. Jag borde oxå ta bort den inställningen… idag hade jag 28 mail från facebook, jag hade blivit taggas i Hannas foto och därefter fått reda på alla som kommenterat, weeeej! >< Semlor är snusk. (y) Jag funderar på att cykla hem till dig om ett par timmar eller så. kan vara lite trevligt 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *