Säffle.

Jullovet har börjat och här sitter jag med en popcornskål och julmust.
Jullovet började med att jag lite halvt spontant kom till Säffle i lördags och möttes i dörren av en halvt naken man. Jag tillbringade min helg tillsammans med denne man vars namn är Kim och vi hade det mysigt tillsammans. Vi kunde inte hålla oss länge med julklapparna så det blev att dela ut dom efter ungefär en halvtimme. Jag gav honom en P3 Guld biljett och Tom Waits "Blood Money" på vinyl, som han tidigare förklarat att det skulle vara årets orgasm att lyssna på den på en knastrig vinylspelare. Jag tyckte därför att det var en bra idé att köpa den. Sen tyckte min halvnakne man att jag var värd en spaweekend på Hotell. Så den nionde januari bär vi av till Varberg över en helg. Det kommer att bli underbart.
Idag tog jag i vilket fall tåget hem för att vi skulle klä julgranen hemma. Men till min besvikelse så ska vi inte göra det förrän imorgon. Kändes bra!

1 thought on “Säffle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *