Flourescent Adolescent.

Nu är jag hemma igen efter mina två festivalbesök. Det har vart bra, men jag har vart lite sjuk och trött men det har gått. Bästa spelningarna var nog The Kooks och Death Cab For Cutie. Har sett fram emot båda och de spelningarna gick upp till mina förväntningar. Nu har jag planerat att vila och sova i en vecka om det inte ploppar upp något stort. Sen ska jag vara riktigt snäll och åka upp till Åmål den 15:e med mitt västtrafikkort och låta Kim få låna Lollos, och sen åker vi ner gratis hem till mig. Då ska vi sova, haha. Folk brukar annars planera in saker att göra men vi ska nog mest sova och lyssna på Håkan. Jag har blivit alldeles för slö för min ålder. Ryck upp dig Linnéa! Men jag tror inte att jag hämtat mig från festivalerna än. Känns fortfarande lite ovant att vakna upp i en 130 säng och inte i världens minsta tvåmannatält där man inte ens kan sträcka ut benen för att packningen tar sån stor plats.
Idag har jag tillbringat min dag genom att organisera min musik på datorn. Jag klarar inte av att ha allt rörigt och långa namn med understreck osv så jag har kommit lite längre i min sortering, men jag är så in i helvetes trött på alla dessa filer nu att jag inte orkar fixa det mer idag, om jag inte blir lite piggare sen på kvällen som jag brukar bli.
Trots mina inlägg om hur trött och slö jag är osv så har jag inte gått och deppat ner mig helt ska ni veta. Jag är pepp inför Way Out West, det ni!

Grattis till Sanna som fyllde år den 4:e. Du ska få present. Jag är dålig som inte han köpa innan vi åkte.

0 thoughts on “Flourescent Adolescent.

  1. takk, föreesten är du inte dålig, det är bara bra att min födelsedag sträcker sig över ett par veckor, då har man ju längre tid på sig att njuta ! 😀 haha, jag blev oxå jätteförvånad dagarna efter hemkomsten över att ligga hemma i min säng, jag väntade hela tiden mig att vi skulle vara tillbaka i tältet eller nått ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *