..

I fredags var det dags för picknickfestivalen i Härlanda, och jag och Sanna hade dagen till ära med oss mycket gott tilltugg. Vi våldgästade Jennifers och Mimis plats i skuggan när vi kände att vi stektes på våran första plats, och efter ett tag hade säffle-pojken Kim hittat dit också. Hatt-pojken var även där och hade förövrigt mycket go Kalle Sprätt dricka som smakade Kiwi. När Håkan och Fiskarna spelade var det dans som stod på listan så därför fick man se allmänt skum ut när man hoppade runt i en midsommars-liknande ring av människor. Mesta av tiden spenderade vi nog på filtarna, men det var mysigt. Fast när jag väl blev på piggare humör blev det hopp och dans till musiken framme vid scen, och sittande på Kims axlar.
Sen bar det av hemmåt, och jag, Sanna och Kim tittade först på film och sen blev det att vi försökte sova. Det gick inte så bra eftersom jag och Sanna inte är anpassade för att sova i en 130 säng tillsammans, så täcket räckte inte så mycket, och ben och fötter hängde ut under hela natten. Även säffle-pojken gjorde det svårt för än att sova med sina trevliga kommentarer som "vaö duhm duh äeh!" och ävens hans snälla slag på mig som han inte ville ge upp med.

Jag vet ingenting, är ledsen för ingenting och jag känner mig dålig.. varför?
Jag orkar inte. 

0 thoughts on “..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *