Oh, I believe in yesterday.

Idag har det vart för mycket skola. Slutade tjugo över tre och sen när man väl var hemma var det bara att sätta sig och fixa inlämningar och träna på spanska. Jag vill bara att fredags förmiddagen ska vara över så att det bli helg. Blir nog in till Göteborg för att handla lite saker och så och sen blir det nog mest film.

Varför är det så att jag aldrig får vara med om lycklig kärlek? Bara sån kärlek som sårar och förstör får jag vara med om. Jag har kännt mig riktigt ensam i ungefär tre månader och jag vill inte känna så längre. Endast när jag känner att våren börja närma sig känner jag lycka. Så ger mig mer sol, värme, konserter, café besök, filmkvällar så kan jag gå vidare.

Blir nog peace and love för min del, och även Way Out West. Sen så får jag se vilka fler konserter och festivaler det blir i sommar. Är sjukt sugen på kent i Slottskogen och sen Emmaboda också. Får se hur långt mina pengar räcker och om jag får nått jobb.
Sen så vill jag bara nämna att Kent i trollhättan var sjukt underbart! Så fint och vackert och allt.

Why he had to go I don’t know, he wouldn’t say
I said something wrong, now I long for yesterday

Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh, I believe in yesterday.

image52

0 thoughts on “Oh, I believe in yesterday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *