Om det här ska vara allt vi hann, Så håll mig hårt, håll mig älskling nu.

Att jag inte kan konsentrera mig på prov är någonting jag har märkt nu. Jag orkar inte med skolarbetet mer. Ingen idrott IGEN. Jag kommer sänka mig nu säkert, sista terminen och allt. Känns som man bara ger upp nu, orkar inte mer. Och sen så vet jag inte vad jag håller på med, känner mig förvirrad. Jag är sur på allt och alla, förlåt, men så är det. Hata mig för det, för det borde ni.

0 thoughts on “Om det här ska vara allt vi hann, Så håll mig hårt, håll mig älskling nu.

  1. Nej. Ingen hatar dig. Ingen jag vet iaf. Och jag vet många.
    Hm. Jag känner precis som du. Men vi får typ ta en dag i taget *poetisk jomen…*
    Vi kan väl hitta på något roligt?! 🙂
    Pöss :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *