Impossible.

Typ hej jag får inte stop på bloggandet.
Jag har kommit på ännu en sak (tankarna rullar på). Jag tänker typ hela tiden på vad andra folk tycker om mig. 24/7. Om nån bara tittar på mig får jag en känsla av att den personen inte tycker om mig. Det är dumt och kontigt men så är det. Och ibland visar det sig att jag hade fel om den personen, men tankarna far omkring ändå.
Kanske borde sluta tänka helt och låta folk få tycka vad de vill om mig, men jag kommer nog alltid ha den känslan inom mig ändå vad folk tycker och tänker om mig.
Gå i ide kanske vore en bra ide?

0 thoughts on “Impossible.

  1. Jag känner igen känslan.
    Men du borde faktiskt låta folk tycka vad de vill om dig,för du har inget att oroa dig för.
    Jag tror inte att en enda person har något emot dig..
    Du är rolig och söt som få =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *