Don’t waste your time on me, you’re already The voice inside my head.

Jag vet jag klagar hela tiden, så varför inte fortsätta med det nu.
Jag orkar verkligen inte mer just nu. Att sakna någon som inte saknar en själv är nog det jävligaste som finns. Det skulle inte skada alls att komma härifrån ett tag just nu. Den här stan kan verkligen dra ner en rejält och det är det minsta jag vill just nu. Känns som allt bara rasar samman och allt som betyder nått bara försvinner.
Att inte få stop på tårarna är inte så roligt det heller. Hur många tårar kan man gråta egentligen?
Julen var iaf ok. Fick fina presenter osv. Det var ingen snö ute men för första gången brydde jag mig inte ett skit om det.
Jag vill åka iväg. Till Stockholm vill jag och så längtar jag till London. Tänk vad skönt att bara flyga iväg från hela landet. Nu vill ni nog inte höra mitt klagande mer. hej då.

image38

0 thoughts on “Don’t waste your time on me, you’re already The voice inside my head.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *