So you noticed a smile on my face?

Den här dagen har jag faktist vart lite glad… eller vad man ska kalla det. eller igår blir det ju eftersom klockan är över tolvslaget ehe. Fast det beror nog på i fredags för då var jag på Timo. Det var sjukt bra. En av hans bästa spelningar faktist. Var där med Lollo, Sanna, Ninni och Emelie. Det var trevligt. Och så fick man kram och mysa med Timo (missupfatta inte).
Men den här natten känns ganska meningslös. Jag gillar den inte. Den vill bara trycka ner mig. Jag känner det på mig.
Idag har jag typ bara suttit och redigerat bilder i några timmar, sen lagt på mig några kilo för all godis och chips jag ätit och det värsta av allt är att jag vill ha mer nu 🙁 jag hatar att äta mycket. Jag ska banta.
Sen har jag då tittat på Harry Potter och Marie Antoinette. Fettat mig mycket och nu kan jag knappt andas igen.
Och jag har upptäckt att jag måste göra massa roliga saker nu. Jag kan inte bara sitta hemma och deppa, ärligt. Jag måste komma ut och shejka röven, ehe… eller nått. Man mår mycket bättre då har jag kommit fram till. Så hör av er om ni har nått förslag på vad jag kan ta mig till så skulle det vart jätte trevligt.

Och jag ska vinna biljett för att se Timo på P3 live session igen! Jag MÅSTE. Men vad fan ska jag ställa för fråga?

So you noticed a smile on my face?
I haven’t felt like this for one thousand five hundred and fifteen days.

image30

0 thoughts on “So you noticed a smile on my face?

  1. Timo var aaasigt bra ja 😀
    Jag måste komma ut och shejka röven!
    LOL! haha, jag garva som bara den där va x) *Låg humor 100%* typ.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *