It’s so sad, it’s not a life.

Ibland känns det ok över det som har hänt, men ibland vill man bara gråta i någons famn och bara skita i allt. Och jag hatar mig själv, jag gör verkligen det. och inget kommer bli som förr känns det som, allt det här suger. fifan.
Pallade verkligen inte att åka till praon idag så jag låg i sängen till typ halv 11 och sen har jag lagat pasta och sen vet jag inte mer vart tiden tog vägen. och det känns som jag har börjat få minnesluckor eller nått liknande. kan inte komma ihåg vad jag gjort de senaste veckorna.
Usch, den person jag stör mig mest på är mig själv. Sitter och lyssnar på sorgliga Broder Daniel låtar. Borde la bara sluta bry mig om mig själv, då kanske allt blir bättre.

So it goes, so it lingers
While life is slipping
Through your fingers
And you’re counting the days
As it seems
Without goals
And without dreams

It’s so sad, it’s not a life
It’s a storage of a girl
And I’m not asking
For an easy time
But I’m asking
For a meaningful life.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *