Say you missed me for a while.

Nu börjar jag bli trött. Eller jag känner inte riktigt av det men man märker det på mitt skrivande och så. Och så har jag problem med andningen just nu också -_-‘  Men nu är det äntligen helg och jag hinner la andas nu igen hoppas jag för nu har jag klarat av en vecka på praon. Är stolt över mig själv, men jag pallar inte stället mer, jag har ju jobbat som en jude. sanna kom iaf och hälsade på en snabbis (mest sitta och titta på mig när jag slänger i mig Burger King) och sen kom Lollo och vi handla julklappar till mamma och pappa och jag köpte en heroes tröja <3 Den är tuff. Jag kanske inte borde sitta här mer, men jag pallar verkligen inte gå och lägga mig. Men sov sött iaf :*

I could think of a million days to come
but now I’m wishing your eyes were here
instantly cause I want to be seen
I could think of a million things to show.

Say you love me
Say you like having me around
Say you missed me for a while.

image28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *