I gotta go to work, then hurry home, badi bap bap bap badi bap bap bap.

JÄVLA SKIT!
Praon idag liksom. Satte mig på bussen 08:06 och bussen var lite sen eftersom det var massa köer så då kom jag la prick kl 09:00 till Café Cappucino. Och när jag kom dit var det lugnt och Caroline som jobbar där gav mig en varm choklad så då satte jag mig ner och drack den med två andra praoelever. och måndagarna var skit lugna där så det blev inte så mycket jobb utan mest sitta ner och fika. Det var skönt eftersom jag ver skit trött.
Men sen kl 12 så typ ringde dom från Café Festival som ligger i Nordstan för de sammarbetear med dom så då sa carline att jag skulle gå dit. Så då tänkte jag la att jag skulle vara där en stund bara och hjälpa till med nått, men nej. Jag ska vist vara där hela tiden. Fifan! Jag har stått och tömt och plockat ut diskmaskinen och allt sånt till klockan 5 >< och det är bara massa gammlingar där. Pluss att en gubbe sitter och spelar piaono och får applåder hela tiden. Jag hade lust att trycka ner en tårta i hans feta halls (förlåt, men så var det). Liksom jag hade först valt det cafét men sen när jag fick reda på vad det var för nått café tog jag bort det och valde Cappuccino istället och så gör dom så här! Fifan vad jag är sur. Jag blev så glad för att det var bra på Cappuccino och så flyttar dom mig.
Jag hoppas jag får gå tillbaka till Cappuccino nästa vecka för då ska dom andra praoeleverna inte jobba där så då kanske dom sätter dit mig istället. Men liksom fan!
Och eftersom jag antagligen ska jobba från klockan 09:00-17:00 den här veckan på oldie-cafét kommer jag nog ligga död i helgen.
Och jag vill att nån trevlig liten rackare kommer och hälsar på mig, annars dör jag. Även om dom säkert kommer bli sura då men det skiter jag i nu. Kom och hälsa på mig!

I wake up every day feeling the same way
wake up every day feeling the same way
I gotta go to work, then hurry home
got to go to work, then hurry home
oh every day is just the same
oh every day is just the same
oh misery a place in me
oh misery a place in me
badi bap bap bap
badi bap bap bap.

image27

0 thoughts on “I gotta go to work, then hurry home, badi bap bap bap badi bap bap bap.

  1. Hmm, jag skulle kunna komma imon.. För då tar jag nog bussen in till stan och byter där, för jag vet inte riktigt vfr, men Angelika tyckte det lät treffligt, så slapp hon sitta på bussen ensam 😛
    Men vart ligger cafét?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *