Jag ger dig inte min morgon och inte min dag.

Då blir det Håkan idag då 😀 Är pepp på det asså. Måste kanske gå och fixa iordning min snart så att jag hinner, men jag tönkte att jag skriver ett kort litet inlägg först :] Lyssnar fortfarande på min lilla partyyy lista från igåt ^_^ Data fredagar kan la va lite mysiga ändå. Bara man har rätt musik och rätt tilltugg ;D Oj, nu börjar faktist klockan bli mycket kom jag på. Jag är alltid så seg på morgonen så det kanske är bäst att jag går och fixar iordning mig nu. Ha en bra dag, för det ska jag ha! <3

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag.

image19

0 thoughts on “Jag ger dig inte min morgon och inte min dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *