Jag vill ha din ryggrad här. Fäst den i mig.

Jag är en usel bloggare. Jag uppdaterar den mycket sällan. Men jag ska försöka ändra på det. Fast sånt säger jag hela tiden och så blir det inte av men men. Idag var det då ännu en skoldag. Hade spanska prov som antagligen gick skit och sen provmiddag, den gick faktist helt ok. Fick titta på utvärderingen på förra provmiddagen och jag fick MVG :]] Men jag fick bara VG- på mitt feta boendearbete för jag hade bara med G och MVG sakerna men hade glömt VG så jag ska skriva en text till och då får jag säkert höjt betyhet på arbetet. Sen fick vi tillbaka skit mycket arbeten i engelska idag också. Hade VG allt och nått VG+ tror jag. Känner mig nöjd.
Sen så är jag så jävla glad att det är helg nu. idag vet jag inte vad som händer, skulle vilja åka till Michael eller nått, men det är lan fyllt med svett på gång, så eh ja. Sen imån blir det Håkan <3 och sen på söndag kanske det blir att vi åker och träffar kusinen. När ska jag hinna fäga håret? >< Jag måste göra det snart för jag får panik när jag tittar på mitt hår i spegeln, utväkt är inte det charmigaste. Hm, vad har jag mer att klaga på?! Inte så mycket mer faktist, konstigt nog.

Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig.
Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt.

image16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *