Give me a break from your taking your take.

Just nu mår jag rätt så bra faktist. Eller det kanske inte märks så bra med mina skrik på my parents men de får skylla sig själva. Jag fattar inte vad det är för mening med att skriva det här blogginlägget faktist eftersom jag inte har ett skit att skriva typ.
Men igår var jag och Lollo på Lasse Lindh iaf. Det var mysigt och trevligt. Du skär är så jävla bra och Svenska Hjärtan med <3 Efter konserten gick vi och fick kort och autograf på våra biljetter av Lasse och sen så tittar vi mot garderoberna och där står ingen mindre än kristian Anttila och lurar. Så vi gick fram och tog kort och så men det blev liksom inget riktigt snack. Och sen när vi skulle gå ut så kom han ut med en kniv i handen hahah x’D han skulle typ fixa bilen. Det var faktist lite kul att se tycker jag.
Och just nu saknar jag Michael. Har inte träffat han på skit länge typ. Men det beror ju på magsjuka, lan och förkyldning -_-‘ Får la ta och ringa sen.
Fan att lovet är slut och att det är skola på måndag. Usch säger jag bara. Palla prov och allt sån shit. Tror dom inte att man har annat att tänka på eller?
MLALSKKLASJALKDjjsfaknjdsaöL jag kom på att jag har kakor och godis som väntar på mig i mitt rum 😀 AH! fan vilken lycka <3 HAhah!

image15

0 thoughts on “Give me a break from your taking your take.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *