Jag vill ha din ryggrad här, Fäst den i mig.

Hej hej! Nu är Linnéa 15 år! Weii!
Tack till alla som grattat mig och gjort den här födelsedagen värd! <3
Idag hade vi lite av mammas släkt här för att fira mig. Jag fick en plattång och sen pengar till kameran som snart är min :] Jag vill ha den nu! Sen så var jag med Sanna och vi fetta oss framför datorn med chips och såg på Blades of Glory ^_^ Sen imorgon (idag då eftersom det visst har gått över till söndag nu) ska jag nog till Michael och sörja för att det är söndag.
Just nu sitter jag och knarkar Kent låtar och så. Och det här är ett rätt så tråkigt inlägg kom jag precis på, men min humor frösvann när Sanna gick hem, förlåt. Jag pallar inte att gå och lägga mig nu, fast jag börjar faktist bli lite smått trött men men.
Och igår (fredag) stack jag hem till Michael men sen kom plötsligt grabbarna från Nol dit och satt och snacka WoW i TRE OCH EN HALV TIMMA! Fatta att jag blev trött och somna i soffan liksom. Jag hoppas att du tar hand om mig mer imån ^_^
Jaja, nu ska jag fortsätta att lyssna på depp-Kent och kanske ladda upp nån oviktig bild på bdb.
Shoop Shoop!

Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå.

image6

0 thoughts on “Jag vill ha din ryggrad här, Fäst den i mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *