The starlight above my hometown, Ain’t as bright as the star I’ve found.

Då var måndagen snart över då. Skolan gick la bra idag. Inga sådär jätte jobbiga saker förutom att det var en så långtråkig No. Kom nyss hem efter att ha vart med Sanna när hon spelade gitarr. Fast jag satt utanföroch vänta.
Och så åt jag Chineees food idag igen (Verkar som om det kommer komma upp mat i mina bloggar rätt ofta bara så ni vet) Och nu ska jag snart ringa Sanna och så ska vi göra nått tror jag.
Och bli inte förvånade om jag inte kommer hem imorgon. Vi ska liksom ha orienteringsprov på idrotten. -_-‘ Jag kommer säkert inte ens klara det. Förra gången gick det ju som det gick när jag gick med Patricia x’]
Och snart är lilla jag 15 år 😀 På torsdag faktist, funny bunny. Och Sanna! sätt inte upp några fula bilder på mig nu tack <3

The wilted flowers that I gave,
Not as nice as your bouquet.
All the lyrics that I wrote,
Not as smart as the words you spoke.
The starlight above my hometown,
Ain’t as bright as the star I’ve found.
Every drawing that I drew,
Was never ever as cute as you.

image3

0 thoughts on “The starlight above my hometown, Ain’t as bright as the star I’ve found.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *